Lovligt street race i Skjern fortsætter i 2016


Efter stor succes med de første to arrangementer med lovligt street race i Skjern, kan vi hermed meddele at RACEDAYS.DK i 2016 afholder fem arrangementer i løbet af sommerhalvåret.
Disse afholdes fredage aftener i tidsrummet 20 til 24. Fredag er valgt af den årsag at der er tradition for, at unge mennesker med passion for biler, mødes netop i dette tidsrum for at dyrke deres interesse. En interesse der førhen resulterede i ulovligt street race, der var til fare for tilskuere og kørere.
Som resultat af de hidtil to afholdte arrangementer i Skjern, har miljøet taget godt imod tilbuddet om at kunne køre lovligt og sikkert og hvor de ikke behøver været bange for at Politiet afbryder dem i dyrkelsen af deres interesse for biler og fart. Arrangementerne er omfattet af regelsæt der fremmer sikkerheden. Eksempelvis stiller RACEDAYS.DK krav om at kørerne altid skal have styrhjelm på. Der er også redningspersonel til stede under hele arrangementet, i tilfælde af at det skulle gå galt.
Arrangementerne kommer i 2016 til at foregå d. 20. maj, d. 1. juli, d. 5. august, d. 2. september og d. 16. september på Ferrodanvej i Skjern, den såkaldte Skjern Raceway. Der vil være mulighed for få stillet sin lyst til fart på banens 201 meter. Både biler og motorcykler med og uden plader kan deltage i vores arrangementer.

Siden RACEDAYS.DK åbnede Danmarks første permanente bane i Aalborg i 2014, er, den såkaldte Aalborg bane, blevet brugt som løsningsmodel i andre dele af landet. Herunder den i Skjern. Men der er også blevet etableret en i Odense, og der er planer om at få etableret en bane i Randers i løbet af 2016. Samtlige projekter er sket i samarbejde med RACEDAYS.DK, og vi har derfor været med til at sætte standarden for, hvordan man på landsplan kan løse problemet med ulovligt street race på en effektiv og sikker måde. Se mere information på RACEDAYS.DK.