Pressemeddelelse 12. januar 2017


Lovligt streetrace i Aalborg får ny asfalt i 2017

Vi har siden sæsonafslutningen 2016, været i dialog med Aalborg Kommune om hvordan man kan styrke opbakningen til lovligt streetrace. Aalborg Kommune har valgt at imødekomme vores ønsker om bedre baneforhold, og giver derfor en stor håndsrækning til streetrace miljøet og RACEDAYS.DK. Der vil i foråret 2017 blive etableret nyt slidlag på den del af Kystvejen, der benyttes til lovlige streetrace arrangementer.

Ud over det nye slidlag, er der for fjerde år i træk, blevet givet tilladelse til at afholde fem arrangementer på Aalborg Banen i 2017. Vi er rigtig glade for den håndsrækning Aalborg Kommune giver streetrace miljøet, og os, og vi har derfor besluttet, at vi afholder sæsonstart og –afslutning i 2017 på Aalborg banen. Vi ser derfor frem til sæsonstart fredag d. 7. april klokken 20-24, hvor vi kan åbne de nye og forbedrede rammer for fartglade mennesker. De øvrige arrangementer i år er planlagt til d. 5/5, d. 30/6, d. 4/8 og 15/9.

RACEDAYS.DK har altid nye projekter i støbeskeen for, at fremme lovligt streetrace i Danmark. Så ud over at vi gentager successen med DMStreetrace fra sidste år, vil der på landsplan i 2017 komme nye tiltag, der vil appellere til flere fartglade. Tiltagene vil blive offentliggjort inden sæsonstarten i april 2017.