Sommerferien er så småt ved at være ovre for de fleste, også for de mange frivillige der laver lovlig streetrace rundt omkring i Danmark. Men imens der har været sommerferie for lovlig streetrace, har der været en del ulovlig streetrace. Politiet har i hvert fald haft nok at se til. I medierne har der i juli måned været historier om, at der var ulovligt gaderæs i Holeby, Nakskov, Bornholm, Ringe, Taastrup og senest Randers. De to sidstnævnte endte da også med bøder, klip i kørekortet til flere, og en enkelt konfiskeret bil.

Men nu er sommerferien ovre, og der bliver endnu engang mulighed for at køre lovligt streetrace. Alene i August måned er der lovlige arrangementer i Aalborg, Skjern, Odense, Randers og Esbjerg.

De frivillige bag Racedays.dk, der ligger reglement til alle disse lokationer, glæder sig til at komme i gang igen. Der er planlagt over 10 arrangementer fordelt på de fem lokationer i løbet af august og september. Her kan folk komme i deres biler eller motorcykler og prøve dem af under ordnede forhold, uden at frygte politiet uddeler bøder, klipper i kørekortet eller konfiskerer ens bil.

Når september måned er ovre, har der i 2017 været over 20 lovlige omgange streetrace fordelt på Jylland og Fyn. Det sidste arrangement på Fyn er d. 2. september, hvor der i forbindelse med Auto Show 2017, der afholdes i OCC, bliver kørt hele seks timer i streg. Sæsonen for lovlig streetrace afsluttes d. 16. september, hvor der bliver otte timers 402 meter streetrace på Flyvestation Skrydstrup, hvor vinderen af DMStreetrace også bliver kåret.