Fokus på sikkerhed i 2018


Siden Racedays.dk afholdte sit første arrangement i 2014, er der kommet endnu mere streetrace til i Danmark. Hvilket er rigtig god for fartglade danskere. Vi forsøger altid at forbedre oplevelsen for både kørere og tilskuere.

I 2017 fik vi lanceret bedre tilskuerforhold, ny asfalt og ny returvej fordelt på vores lokationer rundt omkring i landet.

I 2018 har vi fokus på at højne sikkerheden. Derfor stiller vi højere krav til kørere i biler uden plader. Når sæson 2018 starter kræves det sikkerhedsudstyr (kørerdragt, handsker og hjelm) der er fremstillet til motorsport. Et krav som langt de fleste har efterlevet.

Vi oplevede i løbet af sidste sæson, at flere havde passagerer med. Hvilket er helt i orden. Desværre var der mange der havde børn med på passagersædet. Vi stiller derfor krav om, at passagerer fremadrettet er over 18, og har udfyldt en fraskrivelsesformular. Hermed sikrer vi os, at alle passagerer også er klar over den risiko, der er forbundet med motorsport.