’ ; } ?>

Racedays.dk har nu kørt i fem sæsoner, og når streetrace sæsonen i 2019 starter, afholder vi arrangement nummer 50 i eget navn. Da vi startede tilbage i 2014 med at lave vores streetrace arrangementer, var vi opsatte på, at det skulle minde så meget som muligt om det ulovlige – bare lovligt. Det holder vi stadig fast i næsten fem år senere!

Dog ved vi godt, at bilkulturen indeholder meget mere end blot streetrace delen. Flere af de ulovlige gaderæs starter med en form for træf, hvor folk mødes og ser alle de opgraderinger og lækre detaljer de har lavet på deres biler.

Dette element har der ikke rigtig været plads til ved vores arrangementer, da vi er der for at lave streetrace. Dog har der gentagende gange været efterspørgsel på om vi ville lave nogle træf, hvor dem der ikke vil køre, kunne komme og vise deres biler frem. Derfor laver vi i år et træf ved TECHCOLLEGE i Aalborg og et træf ved Kolstrup Tuning i Ringsted. Begge steder har de et rullefelt, hvor man kan få afprøvet sin bil til særdeles god pris. 

Fredag den 10. maj afholdes der træf ved TECHCOLLEGEs auto-afdeling kl. 14-22. Her vil man, udover at prøve deres rullefelt, der kan tage firehjulstræk, se nærmere på nogle af de uddannelser de udbyder.

Den 8. juni afholdes der træf ved Kolstrup Tuning i Ringsted kl. 11-16:30. Her er der umiddelbart efter fælles afgang til Odense, hvor der er planlagt seks timers streetrace.

Vi håber på, at der kommer mange flotte og specielle biler til de to træf.