DMStreetrace

DMStreetrace præsenteres af RACEDAYS.DK, og er en konkurrence for de kørere, der benytter sig af vores baner.

Det vil være helt simpelt, og frivilligt om man vil deltage i konkurrencen. Der er derfor kun to klasser at stille op i – når din bil er blevet godkendt i vores tekniske kontrol. Herefter får du tildelt et unikt firecifret deltagernummer. Dette nummer vil følge dig og din bil hele sæsonen.

Stillingen og tilmeldte kørere fra sæson 2016 finder du her.
Her følger information og betingelser for deltagelse i konkurrencen.

Klasser

Forhjulstræk
Baghjulstræk/4WD

Der skelnes ikke på om bilen er på plader eller ej.

Pointsystem

Der gives point til de fem hurtigste deltagere i hver klasse i tidsrummet 22-24. Resten får ét point for at lave minimum én gennemkørsel.

1. plads i klassen – 6 point
2. plads i klassen – 5 point
3. plads i klassen – 4 point
4. plads i klassen – 3 point
5. plads i klassen – 2 point
6. plads i klassen og derunder – 1 point

Deltagere

De deltagende kørere vil kunne følges her siden. Her vil kørerene nævnes med navn, og med hvilken bil de stiller op i, samt deres optjente point. Ved deltagelse i denne turnering hænger bil og kører sammen, og der kan ikke være flere kørere pr. bil.

Pris

Det koster dig ikke andet, end det du i forvejen skal betale for at køre på vores baner. Så der vil ikke være et indmeldingsgebyr/kontingent.

Tilmelding

Ved ankomst til vores arrangementer henvender du dig blot til teknisk kontrol under syn. Her nævner du, at du vil registreres til DMStreetrace, så ordner de resten for dig.

Der er ikke noget krav om, at man tilmelder sig til det første arrangement. Vær dog opmærksom på, at jo før man tilmelder sig, jo før kan man tjene point.

Du kan allerede nu tilmelde dig, bare smid os en besked med dit fulde navn, hvilken bil du kører i, og om det er forhjulstræk eller baghjulstræk/4WD. Så sender vi dig, en besked om hvilket kører nr., du er blevet tildelt. Dit kører nr. oplyser du ved teknisk kontrol, første gang du deltager.

Baner

Der er mulighed for at deltage konkurrencen på følgende baner:

Aalborg Banen
Skjern Raceway
Odense Raceway
Randers banen

Vinder

Vinderen findes på point. Ved pointlighed er det den kører, der har været med flest gange. Hvis der fortsat er uafgjort, ses der på hurtigste tid.

Præmier

Der er i alt seks pengepræmier fordelt til de tre bedste kørere i hver klasse.

1. plads i sin klasse: 3.000 kr.
2. plads i sin klasse: 2.000 kr.
3. plads i sin klasse: 1.000 kr.

Præmierne bliver overrakt til sidste arrangement i 2016 – se mere i kalenderen her på siden eller på vores Facebook side. BEMÆRK! Det er deltageren selv som er forpligtet til at oplyse SKAT om præmien.

Betingelser

Bilen skal kunne godkendes ved vores tekniske kontrol.
Deltageren skal overholde vores kørerreglement.
Kun én deltager pr. bil.
Kun én bil pr. kørernummer.
Konkurrencen foregår fra kl. 22 til 24 på de enkelte aftener – fra. kl. 20 til 22 kan anses som tid til træning og finjusteringer.
Man indgår ikke i konkurrencen om gratis kørsel til næste arrangement på samme bane.
Vi må nævne dig på vores deltageroversigt med forbogstav på fornavn og fulde efternavn samt hvilken bil der bliver kørt i. Eksempel: “F. Efternavn – Ford T”