’ ; } ?>

DMStreetrace FAQ

Kan alle deltage?

Ja, hvis din bil kan godkendes ved vores tekniske kontrol, og at du som kører opfylder kravene for alder samt påklædning og kørerkort.

Hvad koster det at være med i DMStreetrace?

Det koster dig ikke andet, end det du i forvejen giver for at køre på vores baner. Så der vil ikke være et indmeldingsgebyr/kontingent.

Kan vi være flere kørere om én bil i DMStreetrace?

Nej, det kan I ikke.

Hvordan er det nu lige at jeg tilmelder mig?

Det gør du når du ankommer til teknisk kontrol til vores løb. Her nævner du blot, at du skal registreres til DMStreetrace, så ordner de resten for dig.

Skal jeg være med fra start?

Nej, du kan tilmelde dig når du vil, men jo før du er med, jo før optjener du jo point.

Hvad sker der hvis jeg skifter min bil ud, midt på sæsonen?

Så starter du forfra med at tjene point op, da point følger den bil, og dig som du tilmeldte i starten. Men du må gerne tilmelde din nye bil, og begynde at tjene point op i den.

Kan jeg som kører have to biler jeg gerne vil deltage med?

Nej, én kører deltager kun med én bil, og kun én kører pr. bil

Er der noget som jeg skal gøre, udover det jeg i forvejen gør?

Nej, sådan set ikke andet, end at du skal gøre os opmærksomme på, at du vil være en del af denne serie, så skal vi nok gøre resten for dig.

Hvad er reaktionstid?

Reaktionstid, er den tid der går fra den grønne lampe tænder, til din bil har flyttet sig ”ud fra startstregen”. Gør du det for hurtigt, så laver du en tyvstart, og så vil din gennemkørsel ikke være gældende.

Bliver mit trecifrede kørernr. det samme igennem hele sæsonen?

Ja, det gør det. Nemmest for dig, og nemmest for os. Hvis din bil, kører på offentlige veje imellem vores race, så vask dit nummer af efter endt race.

Jeg har kørt i DMStreetrace før, men hvordan får jeg samme nr. som jeg havde sidste sæson?

Du giver besked til den ansvarlige for DMStreetrace om at du gerne vil beholde dit nr. Ellers slettes det, så der er plads til nye kørere. Du er derfor selv ansvarlig for, at informere om at du vil have samme nummer næste sæson. Besked kan gives i DMStreetrace Loungen eller pr.mail (dmstreetrace@racedays.dk) samt til teknisk kontrol sidst på sæsonen, hvor du giver besked om at du kører næste sæson også. 

Hvilke dæk må man køre på?

Du må køre på alle former for dæk, men du må ikke køre på slicks udenfor det afspærrede område.

Hvorfor er det vigtigt at jeg møder op med en udfyldt ansvarsfraskrivelse?

Det er vigtigt fordi du selv, gerne vil hurtigt på banen, og du kan hjælpe dig, og os ved at møde op forberedt.

Jeg vil gerne klage over, at min tid ikke er registreret!

Det er helt i orden at du er utilfreds, men hvis din tid fx ikke er registreret, så kan vi ikke give dig en tid, så simpelt er det. 

Jeg har lavet tyvstarter hele aftenen, men mine tider var hurtigst, hvorfor får jeg 0 point? Jeg har da lavet 20 gennemkørsler.

Du får hverken point for dine tider, eller for at lave en gennemkørsel, hvis du i tidsrummet udelukkende har lavet tyvstarter.

Jeg mangler en sponsor, kan i hjælpe mig med at gøre mig ”synlig” ?

Ja, vi vil gerne hjælpe dig, hvis du sender noget info om dig selv og din bil, så kan vi ligge det på vores Facebook side; DMStreetrace.

Hvor skal jeg spørge hvis jeg er i tvivl om noget?

Som udgangspunkt, så er det ved teknisk kontrol, da det vil være dem du møder først. Er det midt på aftenen, så find en person i Racedays.dk tøj/vest, men forsøg at undgå dem, der står som Line-up/Starter, da de har behov for at koncentrere sig om det de laver.