’ ; } ?>

Velkommen til DMStreetrace

Danmarks hårdeste liga indenfor streetrace!

Velkommen til DMStreetrace

Danmarks hårdeste streetrace liga!

Næste DMStreetrace runde

Der er ingen planlagte DM runder...

Reglement

Her kan du læse reglementet DMStreetrace

 

400 – FWD – Sug

500 – FWD – Tryk

600 – RWD – Sug

700 – RWD – Tryk

800 – AWD

Såfremt at der ikke er givet point til minimum 10 biler i en klasse, efter de tre første afholdte runder, så sammenlægges klassen med “søster-klassen”. OBS. klasse 800  lægges sammen med klasse 700. Ved klassesammenlægning bliver allerede optjente point overført til den nye klasse.

Elbiler hører til “tryk” klassen, hvis de kun trækker på en aksel.

Der gives point til de fem hurtigste deltagere i hver klasse. Resten får ét point for at lave minimum én gyldig gennemkørsel. OBS! Laver man udelukkende gennemkørsler med tyvstart, så gives der ingen point, da tiden vil være annulleret.

1. plads i klassen – 6 point
2. plads i klassen – 5 point
3. plads i klassen – 4 point
4. plads i klassen – 3 point
5. plads i klassen – 2 point
Registreret deltagelse – 1 point

Den enkelte DM Streetrace runde strækker sig over hele den tid som eventet varer.

I tilfælde af at en DM Streetrace runde bliver afbrudt efter selve arrangementet er begyndt, grundet at arrangementet ikke kan fortsætte af sikkerhedsmæssige, tekniske eller lignende årsager, så gælder kun de tider som er sat indtil afbrydelsen. 

Kort fortalt: Hvis runden er startet, så skal man have sat en tid, for at være sikker på at få point med hjem.

Der er DM Streetrace runder ved alle arrangementer, hvor der køres under Racedays.dks reglement. Det fremgår af kalenderen nederst på siden, hvor og hvornår der er runder i nærmeste fremtid. Alternativt kan man følge med på vores Facebook side for serien. Vær opmærksom på at arrangementer kan flyttes, og i enkelte tilfælde aflyses, i løbet af sæsonen, såfremt at vejret ikke tillader sikker kørsel.

Tilmeldingen åbner d. 1. marts og lukker en uge før årets første event.
Du kan til enhver tilmelde dig ved at følge anvisningerne her – (OBS! Senest et døgn før en runde starter, ellers tæller pointene først fra næste gang.)
Man får en bekræftelsesmail med sit unikke kørernummer for sæsonen.

Der er ikke noget krav om, at man tilmelder sig til det første arrangement i sæsonen. Vær dog opmærksom på, at jo før man tilmelder sig, jo før kan man tjene point.

Tilmeldte kørere i serien vil kunne ses på RACEDAYS.DK.

DMStreetrace kørere nævnes på vores deltageroversigt med unikt kørernummer, forbogstav på fornavn og fulde efternavn samt hvilken bil der bliver kørt i. Eksempel: “700 – F. Efternavn – Ford T”

Der kan kun tilmeldes én kører pr. bil. Ligesom der omvendt også kun kan tilmeldes én bil pr. kører.

1., 2. og 3. plads i hver klasse præmieres alle med en pokal. Desuden præmieres 1. pladsen i hver klasse med en sæsonbillet til den efterfølgende sæson.
Såfremt at top tre i de dystende klasser, har været kendte i 14 dage inden sidste runde, vil præmieoverrækkelsen ske umiddelbart efter sidste runde er overstået. Ellers vil sæsonens kørere blive inviteret til en særskilt ceremoni.

Skulle der opstå pointlighed blandt dem i top 3 i en klasse, så vil den kører der har sat den hurtigste tid i løbet af sæsonen vinde.

Der køres i DMStreetrace runderne med reaktionstid og tyvstart som en gældende faktor. Det betyder, at det vil være tiden, fra den grønne lampe tænder, til du kommer over stregen, som er gældende.

Tyvstart er, hvis du slipper koblingen/bremsen for hurtigt inden den grønne lampe tænder. Den røde lampe vil tænde, og din tid vil være annulleret. Laver du en tyvstart, så er din tid ikke gældende i pointsystemet; uanset hvor god din tid ellers er. Du har startet for hurtigt, så den tæller ikke.

Du og din bil lever til enhver tid op til vores kørerreglement og kan gennemgå vores tekniske kontrol.

Du kan som DMStreetrace kører ikke deltage i konkurrencer om at vinde en fribillet til gratis kørsel på banerne.

Ved at deltage i DMStreetrace, så accepterer du, at du kan blive bortvist fra serien hvis du enten selv kører ulovligt, eller opfordrer til ulovligt race. Det accepteres ikke, og vi vil derfor ikke have en kører i en lovlig serie, som gør dette.

Vindere fra tidligere sæson må (hvis de ønsker det) få kørernumre med 00. Med det menes fx at vinderen i forhjulstræk må få kørernummer ”500”. Dog kun hvis køreren ønsker det, og vil deltage igen i den samme klasse.

Racedays crew samt frivillige hjælpere kan ikke deltage i DM Streetrace.

Der findes en lukket gruppe på Facebook – ”DMStreetrace Lounge”, den er forbeholdt for de kørere som deltager i serien. Denne gruppe er til at dele erfaringer, komme med inputs til hvordan serien skal forløbe, samt hjælpe andre kørere. Man kan ansøge medlemskab af denne lounge, når man har deltaget i tre løb som DMStreetrace kører.

Hvis man ønsker at skifte bil i løbet af sæsonen, starter den nye bil på 0 point, og tidligere tilmeldte bil afmeldes DM Streetrace.

Hvis en anden end den tilmeldte fører kører bilen under selve runden, bliver man diskvalificeret. 

Nyheder

Her kan du læse de nyeste nyheder om DMStreetrace

Ofte stillede spørgsmål om DMStreetrace

Kan alle deltage?

Ja, hvis din bil kan godkendes ved vores tekniske kontrol, og at du som kører opfylder kravene for alder samt påklædning og kørerkort.

Hvad koster det at være med i DMStreetrace?

Det koster dig ikke andet, end det du i forvejen giver for at køre på vores baner. Så der vil ikke være et indmeldingsgebyr/kontingent.

Kan vi være flere kørere om én bil i DMStreetrace?

Nej, det kan I ikke.

Hvordan er det nu lige at jeg tilmelder mig?

Tryk på knappen øverst på denne side, så kommer du direkte til tilmeldingen 🙂

Skal jeg være med fra start?

Nej, du kan tilmelde dig når du vil, men jo før du er med, jo før optjener du jo point.

Hvad sker der hvis jeg skifter min bil ud, midt på sæsonen?

Så starter du forfra med at tjene point op, da point følger den bil, og dig som du tilmeldte i starten. Men du må gerne tilmelde din nye bil, og begynde at tjene point op i den.

Kan jeg som kører have to biler jeg gerne vil deltage med?

Nej, én kører deltager kun med én bil, og kun én kører pr. bil

Hvad er reaktionstid?

Reaktionstid, er den tid der går fra den grønne lampe tænder, til din bil har flyttet sig ”ud fra startstregen”. Gør du det for hurtigt, så laver du en tyvstart, og så vil din gennemkørsel ikke være gældende.

Kan jeg beholde mit kørernummer fra sidste år eller i år?

I tilmeldingen kan du skrive dit kørernummer fra tidligere sæsoner. Hvis nummeret er tilgængeligt i den sæson du tilmelder dig, får du dit gamle nummer.

Hvilke dæk må man køre på?

Du må køre på alle former for dæk, men du må ikke køre på slicks udenfor det afspærrede område.

Jeg mangler en sponsor, kan I hjælpe mig med at gøre mig ”synlig” ?

Ja, vi vil gerne hjælpe dig, hvis du sender noget info om dig selv og din bil, så kan vi ligge det på seriens Facebook side – DMStreetrace.