’ ; } ?>

RACEDAYS.DK’s formål er at lave et alternativ til ulovligt gaderæs. Dette gør vi ved at lave arrangementer der minder så meget som muligt om de ulovlige – bare lovligt. Desværre er der én stor forskel på ulovligt og lovligt streetrace – det koster noget.
Det der koster er, at der skal være forsikringer, ambulance, læge, reddere og en masse materiel. Her snakker vi om store udgifter, som man umiddelbart kunne sige skulle betales af dem der kører. Dette er grunden til, at lovligt streetrace rundt omkring i landet koster 200 kroner og op, for at køre i en bil med plader. Vores tanke er, at det skal være så billigt som muligt at køre lovligt streetrace. Vi har derfor Danmarks laveste priser!

Den primære grund til at vi kan det er, at der er virksomheder og organisationer der støtter vores projekt. Dette er vi meget taknemmelige overfor! Vi vil derfor opfordre til, at så mange er Jer støtter vores sponsorer. For uden dem kunne vi ikke lave arrangementer for jer!

Nedenfor kan du se dem der støtter vores projekt. Hvis du gerne vil støtte vores projekt, kvitterer vi med reklame og omtale. Så hvis du eller din virksomhed/organisation gerne vil støtte vores projekt så kontakt os og få mere information.

Sponsorer i 2018

Dansk Metal Ungdom