’ ; } ?>

Praktisk information

Mangler du information om et af vores arrangementer?

DMStreetrace

Danmarks første, største og hårdeste serie indenfor streetrace

Nyheder og tider

Læs vores nyheder eller find de nyeste tider

RACEDAYS.DK har i over 10 år arbejdet for lovligt streetrace også kaldet gaderæs. Vores mål er at få udbredt et lovligt alternativ til det ulovlige, der foregår i Danmark. Vi synes selv, vi arbejder som pionærer for at opnå dette mål, samt med at hjælpe andre i landet med både godkendelser og rådgivning til at kunne afholde streetrace – nemt og enkelt.

12. september 2014 kunne vi præsentere Danmarks første permanente streetrace bane i Aalborg på Kystvejen. Denne bane er et resultat af mange timers forhandling og dialog mellem streetrace-miljøet, kommune og politi. Der blev i løbet af seks uger afholdt fem arrangementer. Disse arrangementer skabte stor interesse rundt om i nogle af landets kommuner, hvor der dyrkes organiseret ulovligt streetrace.
Dette resulterede i, at vi den 29. maj 2015 kunne annoncere, at vi i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune, om at åbne en bane i Skjern på Ferrodanvej, nu kendt som Skjern Raceway,  der åbnede d. 21. august 2015. Den øgede interesse for streetrace havde også spredt sig til Odense, hvor vi 1. september 2015 kunne offentliggøre at der ville komme endnu en bane. Den stod klar kort herefter og vi kunne afholde første arrangement 19. september på Odense Raceway.
I maj 2016 blev der åbnet en lignende bane, som i Aalborg, Skjern og Odense, på Frederiksdalsvej i Randers. Arrangementerne drives af Striben Randers.

27. marts 2016 offentliggjorde vi et tiltag for at få flere til at køre streetrace – DMStreetrace. Dette tiltag var Danmarks første liga indenfor streetrace, og havde i 2016 ca. 40 deltagere fra hele landet. Der var 19 runder i alt, som dækkede alle de arrangementer hvor der blev kørt under vores reglement.

I 2017 afholdte vi vores første to 402 meter arrangementer på Fighter Wing Skrydstrup, som vores bidrag til at få Vojens tilbage på Danmarkskortet som motorkraftcenter.

Har du spørgsmål til os? Så brug nedenstående knap for at komme til vores kontaktformular

Live tider

Billetter