Nyt forhåndstilmeldingssystem


Vi har allerede meldt mange nye tiltag for sæson 2017 ud. Blandt andet ny asfalt og jordvolde i Aalborg og returvej i Skjern. Tiltagene er for at give tilskuere og kørere den bedste autentiske oplevelse af lovlig streetrace.
Vi indså hurtigt i 2015, da vi fik arrangementer i Skjern og Odense, at vi fremadrettet måtte have en mulighed for at forhåndstilmelde sig.

I 2016 forsøgte vi at lave en løsning vha. mobilepay. Hvilket var nemt for deltagerne, da man reelt set kun skulle indbetale beløbet inden et bestemt tidspunkt og skrive en kommentar – og derefter gå ind på vores hjemmeside og finde fraskrivelsesformularen.
Desværre skabte det meget administration, da folk ikke fik skrevet de rigtige ting i kommentarerne, og vi skulle filtrere de rigtige oplysninger ud.

Skærmbillede af racedays.safeticket.dk

I år har vi derfor lavet en aftale med safeticket.dk om en ny løsning.
En løsning hvor man køber en billet, som man ville til en musikkoncert eller lignende. Fordelen ved det er, at systemet sørger for at vi får mindre administration samtidig med at billetten er udformet som vores fraskrivelsesformular. Man skal altså kun forhåndstilmelde sig via det system, og så får man resten tilsendt pr. e-mail. Eksempel kan ses nedenfor.

Vi har i forbindelse med dette tiltag lavet en betingelse. Hvis man forhåndstilmelder sig, skal man ankomme senest klokken 21. Dette skyldes at vi har kørere som står i venteposition til at køre. Vi kan derfor ikke garantere pladsen efter klokken 21, og pengene vil ikke blive refunderet. Men såfremt at der stadig er plads når man ankommer, kommer man naturligvis ind uden at skulle betale yderligere.

Eksempel på billet fra racedays.safeticket.