’ ; } ?>

 Der bliver igen fart over feltet, på lovlig vis, i 2019 på Stat-Ene-Vej, den såkaldte Odense Raceway. Odense Kommune og Fyns Politikreds har, for femte år i træk, givet tilladelse til fire arrangementer. Arrangementerne afholdes stadig på lørdage i Tietgenbyen. Men som noget nyt, køres der nu fra klokken 18 til 24, hvilket med andre ord er seks timer med fart over feltet. 

Lørdage er valgt af den årsag, at der er tradition for, at unge mennesker i Odense med passion for biler, mødes netop i dette tidsrum for at dyrke deres interesse. 

Arrangementerne skal fortsat give streetrace-miljøet et lovligt tilbud, hvor de kan dyrke deres hobby og sportsgren under ordnede forhold, uden at bekymre sig for politiet og være til fare for andre mennesker. 

For Racedays.dk er sikkerheden en stor prioritet, og stiller derfor krav om at kørerne altid skal have styrthjelm på. Der er også redningspersonel til stede under hele arrangementet, i tilfælde af at det skulle gå galt. 

Arrangementerne i 2019 afholdes den 27. april, 8. juni, 3. august og 17. august. 

Arrangementerne indgår i DMStreetrace, en liga for dem der ekstra dedikerede omkring at køre streetrace, og derfor tager med rundt i hele landet. Sidste år var der ca. 70 deltagere fordelt på de tre klasser. 

Den 17. (og 18.) august afholdes Auto Show 2019 i Odense Congress Center. Så der er rig mulighed for at kombinere et besøg i OCC med vores ”after party”, hvor man kan få stillet sin lyst til fart på banens 201 meter, hvor både biler og motorcykler med og uden plader kan deltage.