’ ; } ?>

Sommerferien er så småt ved at være ovre for de fleste, også for de mange frivillige der laver lovlig streetrace rundt omkring i Danmark, og der bliver endnu engang mulighed for at køre lovligt streetrace.

De frivillige bag Racedays.dk, der ligger reglement til alle disse lokationer, glæder sig til at komme i gang igen. Alene i august måned er der planlagt 12 timers streetrace fordelt i Odense fordelt på den 3. og 17. august.

Arrangementerne foregår som tidligere på Stat-Ene-Vej, også kaldet Odense Raceway, i tidsrummet 18-24, hvor der vil blive fart over feltet på den 201 meter lange distance. Her kan folk komme i deres biler eller motorcykler og prøve dem af under sikre og ordnede forhold, uden at frygte politiet uddeler bøder, klipper i kørekortet eller konfiskerer ens bil.

Den 3. august vil for nogle køreres vedkommende være opvarmning til et weekendarrangement ugen efter i Karup, hvor der skal køres 402 meter. Så her forventes at se nogle potente biler til start.

Den 17. august forventes der også at komme nogle helt særlige biler, da Auto Show gæster Odense Congress Center endnu engang. Traditionen tro fortsætte festen fra Auto Show på Odense Raceway med udenlandske biler som normalt ikke ses indenfor Danmarks grænser.